Followers

Wednesday, June 1, 2011

Dah balik rumah..!!

Holla..lame giler la tak update..memang bizi (yeke??) la few weeks sebelum ne..

Ok,mood sekarang ne macam-macam..Antaranye ialah ..


Seronok - Sebab dah balik rumah..


Tensyen - Sebab lappy tengah rosak,then Pc rumah pun same..adoi..



Boring - Sebab kat rumah tak tau nak wat pe,tengok tv,makan,tido..Zzzz..


Kekeyangan - Dok rumah makan sume sedap-sedap.. 

Hmm,tu la antara mood aku time cuti ne..ade banyak bende nak kene setelkan sebenarnye..papepun holiday dulu kejap,then baru fokus kat bende-bende laen..

Ok la..next entry nak citer pasal kuar ngan family gi lawat my 'Big' Bro yang de kat PLKN..enjoy da holiday sume..tata..


Nota kaki : Cuti panjang ne kan gi holiday ngan kawan-kawan..!! Gi langkawi (bulan 6) & Sabah (bulan 7)..excited..!! Jangan jeles yep..hehehe..lagi 1, Happy 8th Month together dear..Aishiteru..

5 comments:

  1. Happy 8th months together sayang..
    task mahu boring2 k..happy2 selalu..^^

    ReplyDelete
  2. hmmm g jln2 2, belikn la ole2 utk SC... hihi

    ReplyDelete
  3. mood yang samma.. tapi tensyen sebab lain... hahha

    ReplyDelete